Servicii mecanizate

“Echipa executa sape mecanizate, elicopterizate, precum si alte pardoseli interioare si exterioare. Toate lucrarile sunt realizate la preturi minime si calitate ireprosabila. Detinem utilaje profesionale de turnat sape si alte pardoseli. Lucrarile sunt executate de echipe calificate in domeniul constructiilor. Garantam toate lucrarile executate!“

Ne respectam beneficiarii prin servicii mecanizate de calitate. Pentru fiecare client in parte, gasim solutii optime pentru realizarea lucrarilor mecanizate. Pentru cerere oferta si alte informatii tehnice, va rugam sa ne contactati!

Pardoseli elicopterizate

sape mecanizate

Echipele noastre executa pardoseli elicopterizate, rampe, betoane industriale la cea mai inalta calitate. Garantam calitate si preturi rezonabile la lucrarile executate!

Cerere oferta pardoseli

Rampe antiderapante

rampa antiderapanta

Realizam sape si rampe antiderapante pt. parcari exterioare si subterane. Materialul este garantat de producator iar lucrarile sunt supervizate de dirigintele de santier.

Cerere oferta rampe

Pardoseli industriale

pardoseala industriala

Executam sape si pardoseli industriale pt. spatii de depozitare, rezidentiale, comerciale si industriale. De asemenea, turnam sapa epoxidica.

Cerere oferta